Monthly Archives:oktober 2014

GØY I RAKKESTAD KOMMUNE

27 okt , 2014,
tanja
No Comments

28.august tok jeg den lange turen til Rakkestad kommune. Her fikk jeg en varm velkomst av barnehagesjef, Anne-Grethe Schau. Foredraget Personalet har omsorg for barna – hvem har omsorg for de voksne blei møtt med stor begeistring. Her møtte jeg mange flotte pedagoger og pedagogisk medarbeidere fra mange forskjellige barnehager. Jeg opplevde Rakkestad kommune som veldig gjestfrie og inkluderende.

STUDIETUR OG FOREDRAG I KRAKOW

okt , 2014,
tanja
No Comments

15-18.oktober var alle styrere/daglig ledere + fagstab i Time kommune på studietur i Krakow. Fire flotte dager fylt med kulturopplevelser, sosialt samvær og masse faglig påfyll. Her bidro jeg med et foredrag om Raus ledelse og omsorg for voksne. Responsen var overveldende, og jeg kjenner meg ydmyk og takknemlig. Her er noen ord fra ei av deltakerne.

I dette foredraget ift Raus Ledelse  tar Tanja oss med inn i et engasjert, kunnskapsrikt og personlig foredrag. Foredraget tar helt tydelig utgangspunkt i Tanja sine personlige og egne erfaringer  og opplevelser fra egen barnehagehverdag og praksis fra yrket som førskolelærer, styrer / daglig leder.
Tanja formidler budskapet og innholdet ift til Raus ledelse med innlevelse, varme, humor og glede, og personlig vri. Hun er svært god på formidling, og kommunikasjon.  Hun bruker et språk som alle forstår, en humoristisk, men også tydelig og alvorlig måte. Tanja bruker lite tekst i formidlingen. 
Vi blir presentert  for innholdet gjennom positiv kommunikasjon, bilder og rollefigurer, en flott opplevelse. 
Foredraget hadde stor nytteverdien for meg, i min videre jobb.  Både til ettertanke og videre refleksjon ift mitt videre arbeid. Det er ikke ofte jeg får tårerene til å trille av å høre på noen 
( positv betydning)
Anbefales til alle  på det varmeste!!!
Med vennlig hilsen
Linda Hansen-
– styrer i Monsanut barnehage-

Foredrag på VCFS foreldretreff Kr.Sand

26 okt , 2014,
tanja
No Comments

Lørdag 25.oktober var det foreldretreff for foreldre/foresatte til barn med VCFS. (DiGeorge syndrom er en tilstand som skyldes en forandring på kromosompar 22. Det er en liten del av kromosomet som er gått tapt ) Foreningen hadde en hyggelig og avslappende helg i Kristiansand, der de la vekt på sosialt samvær, erfaringsutveksling og faglig påfyll.  Spennende fagpersoner holdt foredrag. Selv bidro jeg med foredraget Omsorg for voksne, er det nødvendig da?  Det var kjekt å treffe en bukett med flotte og ulike mennesker. En ekstra takk for tillitten til Anne Tove og Jan Arild Herredsvela. Dere er helt UNIKE!