Monthly Archives:juni 2015

LEDELSE MED NORTURA

15 jun , 2015,
tanja
No Comments

Medarbeidere som har det bra på jobb – yter bedre!

Alle trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Hvert menneske bærer på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet og medmenneskelighet kan man maksimere trivsel og muligheter. En god leder kan både utfordre, være tydelig og effektiv, og samtidig være varm og vise omsorg. En god kultur vokser seg sterk når vi går i flokk, har tillitt og kjenner hverandre.

En kjekk gjeng med ulike lederroller i Nortura bidro til en inspirerende og givende dag på Bryne Kro Hotell. Foredrag for «våkne» og engasjerte damer og herrer, og gruppearbeid med gode innspill.

Gruppearbeidene hadde fokus på hvordan man som leder kan styrke relasjonene til sine ansatte. Hvordan klare se hver enkelte, vise interesse og være imøtekommende i en hektisk hverdag.  Vi jobbet også med kulturuttrykk. På alle arbeidsplasser er det viktig å vedlikeholde eller forsterke en felles plattform der man tar vare på det som fungerer, men samtidig ser framover og skaper noe nytt. Å jobbe målrettet med kultur skaper en felles forståelse for hvordan vi skal være sammen med hverandre.

Veldig inspirerende

Takk for i går. Var veldig inspirerende å høre på deg. 

Raus ledelse er ett ord som har gått igjen i gangene her i dag:-).

Nå bare gleder vi oss til å begynne å jobbe med det som kom frem i går.

Morten Sørensen, Produksjonssjef NORTURA

INSPIRASJONSKVELD MED FINANSFORBUNDET

jun , 2015,
tanja
No Comments

Kjekke rogalendinger og jærbuer som til daglig jobber med tall, penger, økonomi, rådgivning, pensjon, forsikringer og finans – var samlet på toppen av høghuset for å høre om RAUSHET. Om å verdsette ulike typer mennesker. Om å ta ansvar for godt arbeidsmiljø. Om menneskesyn og selvinnsikt. Om verdier og holdninger. Foredragsholder var spent – kunne dette tema passe inn i denne type yrkesgruppe? :)Folk er folk – og det blei masse påfyll – begge veier! TAKK for mailer, telefoner og referanser 🙂

 Fullt av mye sol og varme

Tusen takk for i går.

I går kjørte jeg til Jæren med «frosten» i meg, da det var kaldt, vind og vått.

Det var så kjekt å få oppleve deg og ditt virke. Med all den erfaringsbaserte kunnskapen på medgang, motgang og sorg. Du la ikke skjul på noe. DU ER RAUS.

Da jeg kjørte hjem fra Jæren i går, var jeg fullt av mye sol og varme. Det tar jeg med meg videre som en god for SOMMER, da den ordinære sommeren lar vente på seg.

Alt godt til deg <3

Hjertelig hilsen Jane Aase Wathne

Juni 2015 – FINANSFORBUNDET

DRØMMESTED PÅ FITJAR

jun , 2015,
tanja
No Comments

Det var en lang og nydelig tur med kystbussen fra Stavanger til Fitjar. Idyllen som møtte meg med 3 gamle hus som sammen var EN barnehage, omringet av VAKKER natur, stillhet og SJEL – glemmer jeg aldri. Daglig leder og ektemann fortalte stolt historien om kunstneren og førskolelæreren som i årevis hadde jobb og hjem på samme sted. Jeg kunne kjenne stemningen i hver en krinkelkrok, og aller mest UTE blant store enger, frodige trær, høye fjell og en stillhet kun avbrutt av vakker fuglesang. For et sted for nydelige og nysgjerrige hjertebarn <3 , og ikke minst…. FOR ET STED Å JOBBE:

Inspirasjonsforedraget «Ulike typer mennesker med raushet for hverandre» blei delt med stor glede!

 

Losa oss igjennom ei reise om RAUSHET

Takk til Tanja for inspirerende og flott bidrag på vårt personalmøte!

Tanja møtte opp med eit glødande engasjement, med varme og åpenhet og losa oss igjennom ei reise om raushet og om ansvar og om ulike menneskelige aspekt.

Ho inspirerte og fekk fram mange følelser og tankar hos oss!

Tusen takk! Og velkommen tilbake til oss!

Mai 2015- Daglig leder Anne Karin Nilsen Fjellheim FUS Friluftsbarnehage, Fitjar.