Monthly Archives:september 2015

TEAMBUILDING ISLAND

22 sep , 2015,
tanja
No Comments

I S L A N D sammen med en flott gjeng fra Haugesund. RAUS LEDELSE fikk ETT stikkord som skulle gjennomsyre alt arbeidet alle dagene: GLØDENDE! Nå er ikke Island den vanskeligste plassen å finne på GLØDETING – og nytt land, nye mennesker, nye utfordringer er nok til at JEG gløder i dagevis! Varme kilder, blå lagune, kreativ teambuilding – blei flettet sammen med faglig påfyll mot det optimale arbeidsmiljø. Dette har virkelig vært en drømmejobb, og Reykjavik anbefales på det varmeste.

LEDERE FRA SR-FINANS: KULTURBYGGING OG UTVIKLING AV MEDARBEIDERE

17 sep , 2015,
tanja
No Comments

Ledere fra SR-FINANS var i dag samlet på høghuset med KULTURBYGGING OG UTVIKLING AV MEDARBEIDERE på agendaen. Ulike typer mennesker som skal gå i flokk mot et felles mål. Hvordan leder vi våre medarbeidere ULIKT? Hvordan klare «se» og verdsette alle de ulike typene? Dagens ledergjeng gikk godt i takt, og kjente godt igjen mange av «RAUS-LEDELSE-TYPENE»: #FlinkpikeSynne #SurmulerRagna #ViktigPer og flere til… TAKK for kjekke timer, finansledere!

LEDERTRENING

12 sep , 2015,
tanja
No Comments

SEPTEMBER 2015: Startet uka i «okka by» Egersund der vi kickstartet et samarbeid som skal vare hele høsten. LEDERTRENING for pedagogiske ledere i barnehage foregår i ulike varianter og trinn. Foredrag, gruppeveiledning, enkeltveiledning, mingleoppgaver og gruppeoppgaver. Avsluttet uka med LEDERDAG «hjemme» på toppen av Forum Jæren. Else fra Vidsyn gav TOPP service som vanlig. Kreative, sprudlende og engasjerte ledere fra Sandnes var aktive deltakere i temaene «You are the message», å lede seg selv, raus ledelse, å verdsette ulikheter, humor som arbeidsverktøy m.m . Herlig uke med herlige folk. Og som de sier i Sverige «nu kjør vi!» Påmeldingsforedrag er på vei. GOD HELG!

 

RAUS LEDELSE MED AKVA GROUP

2 sep , 2015,
tanja
No Comments

September 2015: AKVA group er ledende leverandør av teknologi og service til den globale akvakulturindustrien. Pålitelighet er en viktig del av AKVA group sin identitet og ENTUSIASME en del av arbeidskulturen. “Det er en utrolig kraft i entusiasmen, den er ofte forskjellen på middelmådighet og virkelig store prestasjoner.” YES!!! Enig, AKVA group. Og ENTUSIASTISK blei det da ledere fra hele landet var samlet på Bryne Kro Hotell med RAUS LEDELSE på agendaen. Takk for kanon-kjekt samarbeid, og ærlige og morsomme tilbakemeldinger.

Tilbakemelding:

“Onsdagen var bare fantastisk… J

Har ubetinget fantastiske tilbakemelding på timene sammen med deg fra gjengen på AKVA.

Du er jo et «fyrverkeri» av ei dame… J

 

Veldig bra gjennomført terningkast 6 fra meg/oss i AKVA Group!”

 

Odd Jan Håland

Servicesjef Nordic

S&AS Manager Nordic