Monthly Archives:november 2015

“ME TAR EN TANJA”

27 nov , 2015,
tanja
No Comments

“Me blei inspirert! Tusen takk Tanja! Me har fått et nytt utrykk nå. “Me tar ein TANJA!” Glede oss te å fortsette samarbeidet i Januar!”
En raus hilsen fra flott leder i QMARKÅ FUS BHG på Hundvåg. Hjerte med gule godord-lapper var en spontan ide fra personalet etter foredraget mitt, “ulike typer mennesker med raushet for hverandre”. GØY med engasjerte og begeistra folk. Rett og slett en kjempekveld 🙂

Mandag hadde jeg en helt ny vri sammen med ledere i en barnehage på Forus. Det var tredje kvelden vi hadde sammen, og da jobbet vi detaljert med hvordan få mannskapet på skuten til å dra i samme retning.

Tirsdag var flotte ledere fra Hå kommune samlet på Vidsyn for å få både inspirasjon og julestemning. Raus ledelse + god mat + juletre og julestjerner var en god kombinasjon 🙂

 

LYNGMARKA OG MYRSNIBÅ BHG

20 nov , 2015,
tanja
No Comments

 

På “sirkelen” i Klepp kommune møttes alle ansatte i to kommunale barnehager for å høre foredraget “Ulike typer mennesker med raushet for hverandre”. Det blei en strålende kveld!  Det er rørende å komme hjem til meldinger som dette på sosiale nettverk:

Foredrag med denne fantastiske damen. Inspirerte og rørte meg langt inni hjertet. (Anni Stranden)

Tusen takk for kjempeflott kveld på sirkelen. Det står respekt i dette du gjør og forteller. Fikk både påfyll og tips. JA la oss være rause med hverandre.  (Solveig Drozdik)

For ei dame!!!

Ei dame med ekte raushet, ærlighet og åpenhet. En dame som er verdt å få med seg, som rørte meg til tårer.

 

TAKK 🙂 Virkelig inspirert til å fortsette i evigheter 🙂

LEDER VEILEDNING

nov , 2015,
tanja
No Comments

I høst startet jeg opp et  ledertrening program sammen med en barnehage i Egersund. Sammen har vi hatt fagdager med foredrag, kursing, veiledning og sparring. Denne uka var det duket for “en til en-TID” med alle pedagogiske ledere. Ekstra kjekt å møte en tidligere ansatt som nå er ferdig utdannet. Så stolt av Tove Elisabeth Ollestad som har MANGE gode leder-år foran seg 🙂

GAVEDRYSS

nov , 2015,
tanja
No Comments

Det er veldig RAUST når man både får betalt for et foredrag, og etterpå blir takket med gaver. Det er slettes ikke forventet, og for meg er heller ikke gaver viktig. Publikum som gir tilbake med blikk, smil, latter, tårer og kroppsspråk – er min største glede. Men jeg må si jeg blir skikkelig overrasket og spontanlykkelig hver gang noen står der med det lille ekstra. Blomster, bøker, mat, vin, snop og gavekort minner meg om gode dager og kvelder sammen med masse forskjellige mennesker. På mandag slo lederen i Heddeveien bhg til med årets gave: Vannkarafell med NAKEN MANN på 🙂 Gliset mitt sitter enda på. Fantastisk! TAKK til alle RAUSE folk jeg møter på min vei.

ARBEIDSGLEDE

15 nov , 2015,
tanja
No Comments

ESPIRA ORMADALEN , Klepp kommune – WOW! Denne uka har det vært planleggingsdager i barnehager, og jeg fikk bidra i 3 stk!  Har møtt dyktige og flotte mennesker fra sør i Egersund til nord i Stavanger. Alle med ulike ståsted og utfordringer. Noe som gjør det ekstra spennende for meg som skal bidra med “Hvordan sammen skape arbeidsglede?”! Alle disse barnehagene kunne blitt nevnt med sine gode inntrykk – men denne Espira barnehagen beveget meg så vanvittig ! Bildet sier jo alt: GLØD – VARME – GLEDE – HUMOR – GALSKAP – LATTER og TÅRER! Her har de GARANTERT jobbet med og for et godt arbeidsmiljø over tid!

INSPIRASJONSKVELD MED VIDSYN

11 nov , 2015,
tanja
No Comments

V I D S Y N, FORUM JÆREN! Ansatte på toppen av Jærens vakreste sted! Kokker, servitører, bartendere, musikere, og jammen hadde det sneket seg med et par skuespillere også 🙂 Pluss sjefene sjøl, flotte Mette og Else 🙂 TAKK for at jeg fikk bidra på deres inspirasjonskveld! Gal-gild!!!

Tema: Raushet✔ Verdsette ulikheter✔ Godt nok✔ “det er det vi gjør i en flokk – passer på hverandre”✔ Vinnerkultur✔ Rikdommens muligheter og utfordringer✔

LEDELSE MED ESPIRA

5 nov , 2015,
tanja
No Comments

Avsluttet oktober  sammen med daglig ledere fra ESPIRA på nydelige Scandic Stavanger. Fantastisk service blandet med engasjerte ledere gjorde dagen fullkommen. På agendaen stod disse temaene:

  • Raus ledelse
  • Hvordan får en leder laget å gå i flokk når vi er så ulike?
  • Hvordan klare verdsette ulikhetene?
  • Hvordan skape vinnerkultur?
  • Når motgangen kommer.
  • Valg i hverdagen
  • Betydningen av å være rollemodell/ å ha en rollemodell
  • Rikdommens muligheter og rikdommens utfordringer.