Monthly Archives:juni 2016

HERLIG FOREDRAG FOR NÆRINGSFORENINGEN

23 jun , 2016,
tanja
No Comments
Tanja Uggerud leverte et engasjerende foredrag i Høghuset, i forbindelse med Næringsforeningens sommerfest.

– Raus ledelse maksimerer trivsel

– Når ulike typer mennesker er rause med hverandre, maksimeres trivsel og muligheter, mener Tanja Uggerud. Hun innledet på årets sommerfest på Jæren og er over gjennomsnittet opptatt av at ulike mennesker også krever ulik ledelse.

Det kan være utfordrende å lede andre mennesker. Fordi vi er forskjellige, med ulike behov, responderer vi også ulikt. Det kan være krevende for en arbeidsplass, men gir også store muligheter dersom en omfavner ulikhetene.
– Vinnerkultur skapes når forskjellige typer mennesker er rause med hverandre og verdsetter ulikhetene. Et godt arbeidsmiljø oppnås gjennom glede, mangfold, raushet og en stor porsjon humor, sier Uggerud.
Hun har mangeårs erfaring som leder, og bruker eksempler fra sine egne opplevelser i sine foredrag. Hun mener at dersom man som leder klarer å bygge et miljø preget av mye raushet, vil man ha en plattform som er robust og stødig i “all slags vær”.
– Vi trenger alle å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Føler de ansatte seg sett og verdsatt av sin leder, er det stor sjans for at alle er med og drar lasset når det trengs, mener  hun.
Og nettopp det fikk deltakerne på Høghuset i går høreda Næringsforeningens ressursgruppe for Jæren inviterte til sommeravslutning, fylkets høyeste sommerfest, torsdag denne uken.
I tillegg til Uggerud sitt fengende foredrag, fikk også deltakerne en engasjerende og lidenskapelig ølsmaking med selveste Ola Vaaland.

 Se gjerne mer på:
http://www.naeringsforeningen.no/meny-topp/nyheter/nyhetsartikler/–raus-ledelse-maksimerer-trivsel/f0d3fa1e-6329-4da7-8103-76b6cb4c7b81

SPENNENDE SAMARBEID MED NINA NAKLING

1 jun , 2016,
tanja
No Comments

To entusiastiske krølltopper setter hodene sammen! Gleder meg så masse at jeg har sommerfugler i magen 🙂

Noen møter er bare magiske. To suverene dager med moro, samtaler, fag og veeeeldig spennende planlegging er over. Tanja fra Raus ledelse og jeg har inngått samarbeid og gleder oss til å presentere planene for dere. I 2017 blir det satt opp kursdager over hele landet – vi storgleder oss! Mer info kommer.

Nina Nakling

 

OM NINA:

Nakling Entusiasme AS eies og drives av Nina Nakling, en 43 år ung dame bosatt på Nøtterøy. Hun er utdannet førskolelærer med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, pedagogisk utviklingsarbeid og coaching. Siden høsten 2008 har hun jobbet som kurs- og foredragsholder på heltid. Våren 2016 avsluttet hun sin master i Utdanningsledelse ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Nina har en sterkt tro på at glede, engasjement, glød og entusiasme kan bringe et hvert menneske veldig langt. I arbeidet med mennesker er en slik holdning til dagen, utfordringer, prøvelser og hverandre veldig viktig. Det er klart at livet noen ganger slår bena litt under deg. Men, man kan velge å forholde seg til det på ulike måter. Når livet “banker på døra” kan man velge å lukke den igjen, eller by livet opp til dans! Hva du velger er helt opp til deg.

Ninas kurs og foredrag bærer preg av hennes tanker, energi,  engasjement for faget og en sterk glede over å få stå på scenen!

 

SAMMEN BLIR VI KRUTT 🙂

ROUND TABLE

jun , 2016,
tanja
No Comments

Siste dag i mai holdt jeg foredrag for alle medlemmene i Round Table på Bryne. Tema var VEIEN TIL RAUS LEDELSE.

Små og intime foredrag kan oppleves krevende for meg som byr på meg selv med høy stemme, store bevegelser og mye galskap – men de kjekke mennene møtte meg med mye raushet.

FAGDAG HÅ KOMMUNE

jun , 2016,
tanja
No Comments

Varm sommer siste dag i mai fikk jeg bidra på fagdagen til Hå kommune. 150 ansatte innen helse hadde denne dagen fokus på godt arbeidsmiljø og psykisk helse.

Tema fra RAUS LEDELSE:

Når ulike typer mennesker er rause med hverandre – maksimeres trivsel og muligheter!

Vi trenger alle å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Hvert menneske bærer på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet kan man maksimere trivsel og muligheter, og alle har et ansvar å bidra. Ledere kan både utfordre, være tydelige og strategiske, men samtidig vise varme og omsorg.

Vinnerkultur skapes når forskjellige typer mennesker er rause med hverandre og verdsetter ulikhetene. Et godt arbeidsmiljø oppnås gjennom glede, mangfold og toleranse, og medarbeidere som har det gøy på jobb – yter bedre!

ET FANTASTISK SAMARBEID!

INSPIRASJONSFOREDRAG UNDHEIM BARNEHAGE

jun , 2016,
tanja
No Comments

En varm lørdag i mai var hele personalet til Undheim barnehage samlet i vakre Sirevåg. Fag og fornøyelse, hand i hand! Inspirasjonsforedraget om hvordan sammen bygge vinnerkultur, med fokus på raushet og verdsetting av ulikheter – ble en suksees. Sjelden har jeg fått SÅ mange nydelige tilbakemeldinger. Reiste hjem med et varmt hjerte.