Monthly Archives:oktober 2016

FAGDAG KARMØY KOMMUNE

18 okt , 2016,
tanja
No Comments

Første dag på jobb etter en kort høstferie startet med stående applaus fra 200 barnehageansatte i Karmøy kommune. Da er det lett å kjenne HVORFOR man driver med foredrag. På klippen blei jeg tatt i mot med varme og begeistring, og temaet ULIKHETER SOM STYRKE blei en suksess. Gjennom hele helgen har det strømmet inn “snaper” og meldinger med flotte tilbakemeldinger, og jeg blir så takknemlig for folk tar seg tid. Det gir mot og engasjement til fortsettelsen. Denne fikk meg til å dra ekstra på smilebåndet:

 

Takk for fantastisk kurs på Karmøy i dag.

Du tok meg og flokken min med storm!

Nå skal jeg gi faen i puppene mine og være mer raus 🙂

Joda – foredragene mine handler LITT om pupper!

 

Men aller mest om HELE mennesket. Ulike typer i mange varianter og “farger”, og hva vi alle kan bidra med for et godt arbeidsmiljø 🙂

 

St.Olavs Hospital, Trondheim

4 okt , 2016,
tanja
No Comments

I slutten av september hadde jeg den glede å bidra med foredrag for St.Olavs hospital, i Norges vakreste by, Trondheim. Gjengen fra avdeling DPS  Tiller var på teambuilding på Brekstad kysthotell, og det blei en særdeles positiv opplevelse! Trøndere har virkelig et fantastisk lynne!

 

Vi på Tiller DPS fikk denne uka tidenes opptur på Brekstad Kysthotell med fantastiske og inspirerende Tanja fra RAUS LEDELSE. Hun tok oss med inn i et univers det er lett å kjenne seg igjen i, hun delte raust av kunnskap, erfaring, hjertevarme, gode holdninger og en “dæsj” Jærsk galskap. Hun gav oss mye å tenke på, og hun satt spor i hjertene våre. Tanja er litt av ei dame, og foredraget “ulikheter som styrke” passer alle bransjer. Tommel opp og TERNINGKAST 6!

TINE

okt , 2016,
tanja
No Comments

Etter i høst å ha levert foredrag for TINE på det de kaller –  positiv dag, spredde ryktet om en “smågal” foredragsholder seg til andre avdelinger. Jeg fikk da bidra på avdeling Sola i anledning teambuilding og sosialt samvær. En herlig lørdag, og en særdeles herlig gjeng!

FRISØRLAUGET ++

okt , 2016,
tanja
No Comments

I slutten av september inviterte SANDNES OG JÆREN FRISØRLAUG meg til å holde foredraget “Ulikheter som styrke”! Full sal fra ulike frisørsalonger på hotell Residens, og virkelig en flott gjeng å gi litt av seg selv til. Når man jobber som frisør, er man vant å forholde seg til mange ulike mennesker, og det kunne også kjennes “fra scenen”. En herlig opptur!

I kveld skal jeg også videre til Ester&Royal frisørsalong, der vi skal gå litt mer i dybden på både RAUSHET, ULIKE TYPER MENNESKER OG ANSVARET HVER ENKELTE HAR FOR Å SKAPE GOD KULTUR! Gleder meg!

 

God morgen flotte dame! Må bare få si at du var helt helt HELT fantastisk i går. For ei dame, og for et fyrverkeri du æ!! Er så imponert av både innholdet av foredraget, og måten foredraget ble presentert på… Du bydde virkelig på deg selv, og heile salen stor koste seg. Jippi for kvelder som i går!!! Det finnes bare en Tanja, ingen over og ingen ved siden! Tusen tusen takk for masse godt påfyll !

Elin H.Bergstad, Frisørlauget 19.09.16

3 x vidergående skole

okt , 2016,
tanja
No Comments

For et år siden fikk jeg bidra med et foredrag mot ungdom som har falt ut av skolebenken. Foredraget heter: Fremtiden foran meg – men hvordan? Det var en utfordring jeg grudde meg litt til. Når man er vant med et publikum som gir mye tilbake, måtte jeg innstille meg på en totalt annerledes mottakelse. Jeg som foredragsholder måtte også tilpasse min formidling på en annen måte. Det jeg husker best fra denne dagen i 2015, var hvordan jeg kjente hjertet begynte å brenne for  ungdommen. Mange var veldig usikre, noen uten særlig håp for fremtiden – mens noe glimtet til med stort engasjement.

Jeg ble rørt og  veldig glad når jeg for en måneds tid siden fikk tilbud om å kjøre samme foredrag igjen på tre ulike skoler, etter at ungdommen selv hadde scoret foredraget mitt svært høyt.

Det ble 3 sterke dager der jeg HÅPER jeg nådde noen av disse unge menneskene med HÅP FOR FREMTIDEN.

FAGFORBUNDET

okt , 2016,
tanja
No Comments

I september hadde jeg den glede av å dele foredraget mitt “ULIKHETER SOM STYRKE” for fagforbundet, Finnøy.

Mennesker trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg. Med raushet kan man maksimere trivsel og muligheter. Et godt arbeidsmiljø oppnås gjennom glede, mangfold og en god porsjon humor. Medarbeidere som har det bra på jobb – yter bedre! Men er det så lett da? Med innlevelse tar jeg dere med inn i “et arbeidsmiljø” fylt av et fargerikt spekter med mennesketyper, og ser på hvordan man i alle dager skal klare jobbe godt i lag som team. Jeg leverer faget sammen med egneopplevde historier, og lover å berøre med latter, tårer og ettertanke.

Når man leverer foredrag til fagforbundet og lignende, representerer salen flere ulike arbeidsplasser. Det kjennes godt når publikum er så fornøyd at flere arbeidsgivere leier meg inn til arbeidsplasser etterpå. Takknemlig.