Monthly Archives:mai 2017

PRIMA JÆREN

28 mai , 2017,
tanja
No Comments

Jeg snakker om ulike typer mennesker. Jeg treffer ulike typer mennesker.
Lørdag var det tid for en prima dag, sammen med PRIMA JÆREN. Om kvalitet, prima kjøtt og den beste smaken fra Jæren. Om fremtidens forbruker, konkurranse og dyrehelse. Takknemlighet for bonden og samarbeidspartnere. Om raus ledelse og ulikheter til glede og frustrasjon. Og et lunsjgilde jeg sjelden har smakt makan til. TAKK for samarbeid, Prima Jæren!

HELT SJEF! – OSLO

mai , 2017,
tanja
No Comments

HELT SJEF!- foredraget har blitt levert fra sør til nord det siste halve året, og Nina og jeg avsluttet med fullt hus i Oslo! For en herlig reis! Nina og jeg utfyller hverandre perfekt! Jeg har masse fokus på erfaringsbasert ledelse, mens Nina tar utgangspunkt i egen master “JEG er barnehagen!”. Vi har en ting til felles: FYRVERKERI på scenen!

FAGFORBUNDET OSLO

mai , 2017,
tanja
No Comments

En liten og en stor krølltopp på kurs for Fagforbundet i Oslo. I dag kjørte vi foredraget “Kast tante ut av barnehagen” for andre gang, og er godt i gang med den populære kursrekken. Til høsten kommer vi til OSLO, BRYNE, BERGEN og LOFOTEN. Mer info:

KAST “TANTE” UT AV BARNEHAGEN
……gi plass for kjærlig profesjonalitet!

Det stilles stadig nye, flere og utvidede krav til barnehagen. Ny barnehagelov og rammeplan er rett rundt hjørnet, og kvalitetsbegrepet utfordres stadig. Midt i dette er det viktig at vi aldri beveger oss bort fra omsorg, nærhet og kjærlighet i barnehagen!
Samtidig må vi være modige nok til å stille krav om tydelig profesjonalitet. Vi må våge å utfordre personalets holdninger til barnehagens innhold, og egen praksisutøvelse.
Det er tid for å kaste «tante» ut av barnehagen og gi rom for kjærlig profesjonalitet!

Nina Nakling og jeg inviterer til en engasjerende fagdag for barnehagefolk.
Sett av en planleggingsdag sammen med oss!
22.09.17 Thon Oslofjord
19.10.17 Forum Jæren Bryne
20.10.17 Thon Bergen
17.11.17 Thon Lofoten
Kr.1090,- pr.person inkludert lunsj og pausemat. Ved påmelding for grupper over 30 stk- gis 10% rabatt.
Påmelding: nina@naklingentusiasme.no
Spørsmål:
Tanja: 91591676
Nina: 99493119

TRONES, SANDVED, STANGELAND, STANGELANDSFOREN BHG

mai , 2017,
tanja
No Comments

“Har vært på et fantastisk foredrag med Tanja Bø Uggerud fra RAUS LEDELSE i dag. Trones, Sandved, Stangeland og Stangelandforen barnehager hadde personalmøte med ulikheter som styrke som tema. Tanja setter virkelig fingen på nogen viktige punkt for oss barnehagefolk (Og ALLE andre), kva raushet vil sei, respekt for kvarandres ulikheter og korleis vi saman kan dra lasset. Vi vil virkelig anbefale Tanja til dykk som vil ha fokus på relasjoner og team.” – Monica Hetland, Daglig leder

FANTASTISK kveld! Manuell mikrofon er noe ubrukelig for denne sprettdamå, men heldigvis bærende stemme 🙂

NÆRVÆR, KLEPP KOMMUNE

mai , 2017,
tanja
No Comments

I april inngikk Raus ledelse og Klepp kommune et samarbeid over et helt år. Prosjektet skal leveres i 8 bolker. 6 bolker handler om NÆRVÆR. Her skal vi jobbe med kultur, kommunikasjon, teamarbeid, fellesskap, holdninger, atferd og hvordan bygge stein på stein. Første bolk var temaet “Endinger er noe dritt!” ! Heldigvis en lystig gjeng med smilet på lur!

To bolker skal rettes kun mot ledere, og temaet er selvsagt: RAUS LEDELSE!

Prosjektet inneholder både foredrag, kurs, gruppearbeid, teambuilding og andre kreative arbeidsoppgaver.

TJØTTAPARKEN OG KLEPPESTEMMEN BARNEHAGE

mai , 2017,
tanja
No Comments

Herlig oppstart etter påsken sørget en god gjeng FUS-ere for. Foredraget “Ulikheter som styrke” blei mottatt med stor begeistring.