Monthly Archives:november 2017

RAUS LEDELSE – STAVANGER KOMMUNE

8 nov , 2017,
tanja
No Comments

Etter en herlig lederdag i helsesektor Stavanger fikk jeg en fin omvisning inkludert prøving av senger 🙂

Takk for samarbeid!

RAUS LEDELSE EGERSUND KOMMUNE

nov , 2017,
tanja
No Comments

Endring, mestring, teamfølelse og motivasjon – i et lederperspektiv

FAGDAG PÅ SORTLAND

nov , 2017,
tanja
No Comments

Nina og jeg var så heldig å bli kjøpt inn ekstra med foredraget “Kast Tante ut av barnehagen”, og Sortland vil aldri glemmes. Kvelden før fagdag blei vi invitert inn i en liten grillhytte med utsikt over hvite fjell og skimt av nordlys. Her blei vi servert deilig fiskesuppe og vin, og latteren sammen med nordlendinger ville ingen ende ta 🙂

Hjertelig takk for den største gjestfrihet så langt på ferden:)

LEDERDAG KLEPP KOMMUNE

nov , 2017,
tanja
No Comments

Hele 2017 har jeg hatt et stort samarbeid med Klepp kommune. Foredrag, kurs, gruppearbeid m.m både i lederbolker og sammen med alle ansatte i miljøtjenesten. Nærværsprosjektet har allerede gitt resultater, og vi gleder oss til å fortsette samarbeidet i 2018.

Her er vi fra lederdagen på Bryne Kro Hotell som ble avsluttet med et slag golf.

Dette er en enestående gjeng å jobbe tett med, og jeg gleder meg hver gang vi skal møtes.

FORELDREMØTER STAVANGER

nov , 2017,
tanja
No Comments

I høst hadde jeg den glede å bidra på ulike foreldremøte i Stavanger med foredraget “Samarbeid om barnets beste”. I byhaugen barnehage tok foreldre helt av. Aldri opplevd makan til respons fra en foreldregruppe. Kjempeopplevelse da barnehagen fikk tilsendt blomster med dette kortet på dagen etter:

Takk for knallbra foreldremøte. Utrulig treffande foredrag og effektivt avdelingsmøte. Ikkje en einaste barnehage kan måla seg me dåkkår. Eg glede meg til kvar dag me ska her. Ser fram til dorullnissar, kjeks og kakao!

Anonym foreldre

INSPIRASJONSKVELD – PÅ TOPPEN AV JÆREN

nov , 2017,
tanja
No Comments

YES! Tanja går “All In” med en liten dose galskap, humor og ærlig treffsikkerhet!!! Vi ler så tårene triller og reflekterer rundt  hvem vi er i møte med andre mennesker. Tusen takk for en magisk kveld Tanja. Terningkast 6.

Line Merethe Skogheim Nilssen

PROSJEKTIL – INSPIRASJON TIL INGENIØRER

7 nov , 2017,
tanja
No Comments

Fagdag sammen prosjektil på en herlig sommerdag i Lindesnes. Fokuset var KULTUR, og gjengen var  brennende engasjert. Noen hadde fortalt meg at ingeniører er tørrpinner, men ikke de i Prosjektil ihvertfall.

Takk for samarbeid mr.Fenne og Heskestad

KOMMUNIKASJON – MED KLEPP KOMMUNE

nov , 2017,
tanja
No Comments

Nærværprosjekt med Klepp kommune, og denne dagen med stort fokus på kommunikasjon. Vi avsluttet en engasjerende dag med teambuilding på Orre-stranden.