Monthly Archives:august 2020

Ordfører åpnet høsten i Stavanger kommune!

25 aug , 2020,
tanja
No Comments

Nydelig sliten og lykkelig etter å ha startet høsten med dobbelt foredrag. Ordfører i Stavanger kommune åpnet «festen» før jeg fikk boltre meg på scenen i 3 timer. Et fantastisk team fra opplæringskontoret i Stavanger, og ledere fra Stavanger kommune gav over 100 lærlinger en uforglemmelig start på arbeidslivet

NYTT HOTELL PÅ JÆREN

aug , 2020,
tanja
No Comments

«Tanja – kan du komme å BOOSTE personalet på jærens nye hotell?» Klart jeg kan!💃

Foredrag og kreativt gruppearbeid om:▪️

Samspill med gjester▪️Relasjonsbygging▪️Teamarbeid▪️10-på! Verdien av å ligge i forkant!▪️Holdninger ligger til grunn for handlinger▪️Kulturbygging – Stein på stein▪️Eget initiativ og selvinnsikt▪️Flyt i organisasjonen ▪️Motivasjon og innsats

Et ungt lag som lyttet godt, og som virkelig bjudet på i gruppearbeid👏❤️

Hotell Jæren❤️ Velkommen heim❤️

KICKOFF Trollhaugen barnehage

aug , 2020,
tanja
No Comments

Relasjoner og arbeidsglede

– i gode og onde dager

Det ligger alltid muligheter i å gå gjennom kriser.Endring kan skape mestringskapasitet,omstillingsdyktighet og robusthet.

Før vi finner nye måter å leve på, reagerer vi forskjellig. Noen presterer ekstraordinært hele tiden. Effektive, produktive og sterke. Andre blir fullstendig handlingslammet. Forskrekket, sinte og redde. Mennesker i alle nyanser!

Vi trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg, og holdningene våres ligger til grunn for våre handlinger. For å lykkes med mennesker må vi ha kunnskap hvordan håndtere ulikheter. Relasjoner er livets viktigste oppgave.

Hvem er du? Hvordan og med hva  påvirker du andre mennesker?