Siste nytt

STORJOBB FOR FUS

2 apr , 2018,
tanja
No Comments

Hver dag kommer over 13 000 barn til en av 175 FUS-barnehager over hele landet. Det er en enorm tillitserklæring. FUS barnehagene har ansvaret for det kjæreste du har, og de jobber hver eneste dag for at barn skal få den beste barndommen en barnehage kan medvirke til.

Dessverre skjer det at noen barnehager ikke leverer etter forventninger og krav, og det er her FUS leier inn meg (Raus ledelse). I 2017 blei jeg leid inn i en stor barnehage med 180 barn fordelt på to bygg. Her skulle jeg kartlegge og sette inn raske tiltak – og deretter hjelpe de ansatte å bygge stein på stein over tid. I utgangspunktet et tidsperspektivet 5 måneder, men endte til slutt opp med 13 måneder. Da hadde vi sammen bygget et plattform for fremtiden. Vi jobbet med bedriftskultur, relasjoner, relasjonel oppmerksomhet, teamjobbig/teamfølelse, organiseringsmetoder, ledelse, ansvar, flyt og EN-skute-tenkning.