Siste nytt

Universitetessykehuset i Stavanger

27 nov , 2019,
tanja
No Comments

Gjennom hele året har jeg levert foredrag på ulike avdelinger på universitetssykehuset i Stavanger. Hvert eneste foredrag har solgt et nytt foredrag, og jeg har ennå flere på listen. Det kjennes godt at budskapet mitt om ulike typer mennesker, relasjoner, holdninger og kulturarbeid slår så godt an blant leger, sykepleiere, barnepleiere, verneombud, veiledere, fagutviklere, ledere og psykologer. Alle med en meningsfull jobb. Det de alle har til felles er tett arbeid med mennesker, og derfor blir foredraget mitt tatt i mot med stor glød og engasjement. Relasjoner er livets viktigste oppgave. Vi bærer alle på en historie som påvirker verdier, holdninger og livsvalg. For å lykkes med mennesker må vi ha kunnskap hvordan håndtere ulikheter.

Gode refleksjoner sammen med nysgjerrige fagfolk som stiller gode spørsmål har vært virkelig givende.