Siste nytt

MULIGHETSDAG KLEPP KOMMUNE

16 mar , 2020,
tanja
No Comments

Mulighetsdag for ungdom i Klepp, og denne fra lærer og mor, varmet hinsides godt❤️Hvorfor? Jeg gruet meg svett til å snakke for 14-15-åringer! «Veldig kjekt foreldremøte i går, og både elevene mine og egen 9-klassing syns det aller kjekkeste med dagen i dag, var å høre på deg…» (taaaakkk🙏😍)

Jeg snakket om muligheter. Valg. For meg. For felleskapet.

Jeg snakket om selvbildet som sier noe om hvordan man tåler seg selv. Om Jeg-et uten flinkhet.

Jeg snakket om selvtillit som svinger ofte opp og ned i tråd med prestasjoner – eller egne tankers bedømmelse av det vi klarer/ikke klarer. Når vi mestrer noe godt svulmer selvtilliten litt, når vi feiler skrumper den. Det er normalt og sunt å ikke kjenne seg som en verdensmester hver eneste dag. Det er ubehagelig å være klønete og gjøre feil, men det er helt ufarlig. Selvfølelsen henter oss inn igjen. Jeg er meg, og jeg er verdt like mye som alle andre💙💗

Jeg elsker å være meg💃👠, og i dag ble jeg rørt av hundrevis av ungdom som lo av mine historier, fniste av min uhøytidelighet, lyttet til mitt brennende budskap og viste varme for min sårbarhet.

Unnskyld, og TAKK 9-klassinger i Klepp❤️
Jeg trodde dere skulle fikle med mobil, gjespe og vise uttrykk som lengtet etter pause. Det gjorde jeg for 33 år siden.

Det er mulig å ta kloke valg og bare være et helt alminnelig menneske!

Lykke til❤️

Takk også til andre gode talere: Geir Erik Ellefsen (NAV), Olav Røysland/Ida Serine (bonde/biogass), Jan Harald Forsmo (skulesjef), Ingunn Folgerø (Rektor Bryne videregående) og Odd Byberg (næringsforeningen)