Siste nytt

Refleksjoner fra Bergen

14 okt , 2020,
tanja
No Comments

Tror nesten ikke på kalenderen jeg ser. Verden er fortsatt rar og ugjenkjennelig, men oppdragene renner inn. Jeg kjenner på glede, takknemlighet og adrenalin❤️🙏💃. Men også frykt – for helomvending😅

Hele våren har venner og rause «heiere» fortalt meg at min kompetanse, mitt budskap og min inspirasjon vil være et stort behov fremover. Jeg trodde det var kjærlig trøst🥰På blokken har jeg nå «live» Foredrag&Kurs, Webinarer, filminnspillinger og coaching – kortvarige og langvarige samarbeid med:✅ABB✅Espira kunnskapsbarnehager✅Sykepleiere og leger ✅NAV✅Byggmester kjede✅Grue kommune ✅Bufetat✅Varhaug idrettslag✅Ledere i restaurantkjede ✅Individuelle lederveiledning/coaching ✅+UIA – Master i ledelse🙈🤪

Tema: ✔️Relasjonskompetanse ✔️Bevisst lederskap✔️Ledelse i endring✔️Holdninger ligger til grunn for handlinger✔️Bedriftskultur✔️Motgang og ansvar ✔️Ulike typer mennesker i teamarbeid ✔️Intellektuell og emosjonell dyktighet ✔️Hvordan skape mestringskapasitet✔️Hvem er jeg? Selvinnsikt ✔️Buisness til buisness – hvordan lykkes med nettverk?.

…innbakt i en stor dose inspirasjon. Jeg lover å levere faget med sterk tilstedeværelse, høyt engasjement – krydret med litt befriende galskap💃Mitt liv skal fylles til randen‼️ Mitt motto er: «Vi er bare på besøk på denne jorden en liten stund. Hva vil du bruke tiden din til?»❤️Denne uken er jeg i Bergen. Salgsmøte, nettverking og kurs for en liten gruppe ledere med «Bevisst lederskap» som tema. Fordelen med små grupper er at man kommer tett på. Sammen setter man foredraget inn i lederene sin hverdag NÅ.

Refleksjoner som skal inspirere til handlingskraft. Det er det kompetanseheving og inspirasjon handler om. ▪️Å omsette vilje til handling▪️Å omsette ideer til handling▪️Å omsette strategier til handling▪️Å omsette tanker til handling▪️Å omsette ord til handling

Ord, tanker og flotte refleksjoner har ingen verdi uten handling. Da må det også være kultur til å prøve, feile og mestre.

For ordens skyld. Smittevern i Bergen har fungert utmerket. Romslige lokaler, faste sitteplasser, matservering i porsjoner – og innskrivning med navn og tlfnr på hotell, barer og restauranter😷Mellom slaga henter jeg meg inn på et deilig hotellrom. Jeg innrømmer glatt og uten skam – at jeg eeeeeelsker luksusrom🤷‍♀️ Jeg betaler aldri for det- men er man gull eller platinum medlem i en kjede, og reiser mye, er et oppgradert rom uten ekstra kostnader – nesten en selvfølge. Love it❤️

Høsten 2020 har ennå smutthull ledig i noen av ukene, men 2021 er det mange muligheter. Trenger du/dere kompetanseheving eller inspirasjon innen nevnte tema, ta gjerne kontakt på:Tanja@rausledelse.no

Mobil: 91591676