Siste nytt

Fagdager Stavanger Universitetssykehus

25 okt , 2020,
tanja
No Comments

vd.sjef/-overlege på Stavanger Universitetssykehus, Knut Harboe, tok med flokken sin til hotell Jæren i dag. Etter nydelig lunsj – herjet jeg tre timer på scenen til glede for en yrkesgruppe som virkelig fortjente en dag ut av sykehuset🙏Tema for dagen var:Samspill&Teamarbeid….Holdninger&Handlinger…Motivasjon&Innsats…….I lys av en hel verden i voldsom endring.Sjefen kunne fortelle om en inspirerende kultur der legene hver fredag avsluttet ukas siste møte med tema: Ukens gladsak👏 = Bevisst lederskap! Legene tok helg med noe fint å tenke på❤️Gjengen bjudet på med latter, nikk og gode spørsmål. Ass.avdelings.sykepleiere Elisabeth Lundal og Grethe Fjeldheim, «danset seg ut» i jærske sølepytter, og ropte inn til meg: Du traff så hardt at jeg fikk lyst å rope «Amen»💃Jeg la føttene på bordet, kløyp meg i armen og takket høyere makter for dagen🙏I morgen kommer neste pulje😍