Siste nytt

Inspirasjon og fagkveld for SFO ansatte, Time kommune

2 nov , 2020,
tanja
No Comments

Relasjoner

– i gode og onde dager

Det ligger alltid muligheter i å gå gjennom kriser.Endring kan skape mestringskapasitet,omstillingsdyktighet og robusthet.

Før vi finner nye måter å leve på, reagerer vi forskjellig. Noen presterer ekstraordinært hele tiden. Effektive, produktive og sterke. Andre blir fullstendig handlingslammet. Forskrekket, sinte og redde. Mennesker i alle nyanser!

Vi trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og livsvalg, og holdningene våres ligger til grunn for våre handlinger. For å lykkes med mennesker må vi ha kunnskap hvordan håndtere ulikheter. Relasjoner er livets viktigste oppgave.

Hvem er du? Hvordan og med hva  påvirker du andre mennesker?

Tanja leverer relasjonskompetanse som skaper refleksjon og handlingmuligheter, og med glimt i øyet får vi et skråblikk på livet før og etter korona. Det blir garantert mye latter, glede og ettetanke.