Siste nytt

EN FARGERIK UKE

17 okt , 2015,
tanja
No Comments

I samarbeid med Rogaland Fylkeskommune blei mandagen brukt til forelesning for ungdom som har falt bort fra skolebenken, og som nå skal ut å prøve jobblivet. Forelesningen handlet om FREMTIDENS MULIGHETER. Ungdommen responderer så annerledes enn barn og voksne – noe som kjentes som å være på «utrygg grunn» for en tidligere småbarnspedagog og leder. Til min store overraskelse, elsket jeg denne utfordringen. Det kjentes så utrolig godt å gi håp og inspirasjon til de som har en lang fremtid. Takk for mersmak, kjære ungdom! Turen gikk videre til RØDE KORS hvor tema var raushet, teamarbeid og kulturbygging! Spennende kveld sammen med folk som VET betydningen av RAUSHET . Alt dette blei krydret med konsulentarbeid på merkantile arbeidsoppgaver – og NÅ stikker jeg til mitt andre hjem i Spania! Etter høstferie er det NOEN FÅ ledige plasser på RAUS LEDELSE foredrag på Vidsyn 15.oktober. Ta kontakt på tanja@rausledelse.no om det er av interesse. GOD HØST!