Siste nytt

INSPIRASJONSTUR TIL ISLAND

19 mar , 2016,
tanja
No Comments

Å lykkes i team handler mye om holdninger, verdier og egen innstilling. Å jobbe med dette gjør at man forsterker en felles plattform der man tar vare på det som fungerer, men samtidig ser framover og skaper noe nytt.  Det gir alle en felles forståelse for hvordan vi skal være sammen med hverandre, og arbeidet knytter oss sammen.

FOR EN TUR sammen med barnehage-ansatte fra Sandnes 🙂 Dagene på Island var utrolig innholdsrike med blanding av fag, aktiviteter, kultur, sightseeing, varme bad – og en bukett mennesker som bøy på seg selv i fargerike varianter 🙂 Mye varm humor blandet med herlig galskap!

Det var ikke vanskelig å se at dette er en veldig god arbeidsplass 🙂

….og Reykjavik ANBEFALES PÅ DET VARMESTE! En sjarmerende liten perle med et yrende cafeliv, og fargerike gater.