Foredrag og kurs

Tanja er kjent for å være et stort FYRVERKERI på scenen,

med sterk tilstedeværelse, høyt engasjement –

krydret med litt befriende galskap!”

Ulikheter som styrke

Ulikheter er glede.

Ulikheter er styrke.

Ulikheter er frustrasjon.

Med relasjonskompetanse kan man maksimere mulighetene.

 

Mennesker trenger å bli sett og verdsatt, og veien til resultater går gjennom relasjonene vi skaper. Vi bærer alle på en historie som påvirker og former verdier og valg, og holdningene våres ligger til grunn for våre handlinger. For å lykkes med mennesker må vi ha kunnskap hvordan håndtere og samarbeide med ulikheter. Relasjoner er virksomhetens og livets viktigste oppgave.

Verden ser plutselig annerledes ut.  Endringer på mange plan. Vi reagerer alle forskjellig på nye måter å gjøre ting på. Noen presterer ekstraordinært hele tiden. Effektive, produktive og sterke. Andre blir handlingslammet, engstelige og drittleie. Mennesker i alle nyanser! Men det ligger alltid muligheter i å gå gjennom endringer. Det kan skape mestringskapasitet, omstillingsdyktighet og robusthet.

Med innlevelse tar Tanja dere med inn i “et arbeidsmiljø” fylt av et fargerikt spekter med mennesketyper, og ser på hvordan man i alle dager skal klare få ut det beste i den enkelt. Tanja leverer faget sammen med egneopplevde historier, og lover å berøre med latter og ettertanke.

 

Raus ledelse

En leders oppgaver er mange og store, og forventningene om å levere kvalitet bare øker. Tydelige og gode ledere er første steg til suksess – men hvorfor skal dine medarbeidere følge deg?
Relasjonskompetanse er klar suksesskriterier i godt lederarbeid. Hvordan skal vi lede mennesker ULIKT både i medgang, der alt føles lett og lekent, og i motgang, der irritasjon og ubehag kan være dominerende følelser?
På kurset deles suksesshistorier fra livet som leder, om teamarbeid, menneskesyn og kulturarbeid, men også historier om nederlag og skam, og følelsen av å ikke strekke til.
Åpent, «usminket» og med glimt i øyet får du bli med på en inspirerende reise som vil vekke både latter og tårer, og som garantert vil gi deg ny kunnskap og inspirasjon til å bli en bedre leder.

Skråblikk fra høye hæler

Et inspirasjonsforedrag med glimt i øyet. Tanja gir et skråblikk på det hun kaller rikdommens utfordringer. Problemer som kommer som følge av velferd. Mennesker i verdens beste land som bekymrer seg for midjemål og nok planteproteiner i den grønne smoothien, og hiver seg på selvhjelpstrenden der vi stilles ansvarlig for egen lykke. Utallige budskap om å finne sitt beste jeg, gir masse slitne folk som aldri føler seg bra nok. Vi er bare på besøk på denne jorden – hva vil du bruke tiden din til?