SAMARBEIDSPARTNERE

Samarbeid med Nina Nakling i “Nakling Entusiasme “

Dette samarbeidet startet på et underlig visI påsken hadde en ukjent person skrevet dette på Facebook: Noen som kjenner en god foredragsholder innen ledelse i barnehage? Reaksjonene lot ikke vente på seg, og Nina Nakling fikk navnet sitt “tapetsert” på nettet – i lag med oppdraget selvsagt. Det hjalp ikke på humøret at jeg som var langt nyere i gamet, kom på “andre plass” blant alle disse foredragsnavnene. Misunnelsen holdt på å spise meg opp Det ligger heldigvis mye BEUNDRING i misunnelse.

På østsiden av landet satt Nina. Hun ble nysgjerrig på det nye navnet som dukket opp blant alle dyktige foredrags navn, og fant fort frem til RAUS LEDELSE siden. Som ekte mennesker reagerte også Nina med ulike følelser.  Positivt innhold, spennende dame og herlig raust.  Men Fyrverkeri? Det var hennes tittel!!!

Kort tid etterpå chattet vi oss gjennom påsken! Tonen var mildt sagt GOD, og når vi møttes i mai var det bare å erkjenne at kjemien var magisk! Sånn blir det gode og ekte samarbeid av, og to FYRVERKERI er dobbelt så gøy som ett

Nina  Nakling eier og driver Nakling Entusiasme AS. Hun er utdannet førskolelærer med videreutdanning i endringsledelse, veiledning, pedagogisk utviklingsarbeid og coaching. Siden høsten 2008 har hun jobbet som kurs- og foredragsholder på heltid. Våren 2016 avsluttet hun sin master i Utdanningsledelse ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Mest av alt er Nina  RÅ! Hun er en av de mest ettertraktede foredragsholderne i landet, og leverer faget sitt med engasjement, glød, entusiasme og en god porsjon galskap. Som hun selv sier: Det er klart at livet noen ganger slår bena litt under deg. Men, man kan velge å forholde seg til det på ulike måter. Når livet “banker på døra” kan man velge å lukke den igjen, eller by livet opp til dans!

Jeg velger å danse! Sammen med Nina Nakling – hele 2017. Det er bare å glede seg ! Vi starter med Jæren, Bergen, Lofoten og Oslo.

Nina om Tanja :

Tanja brenner for faget sitt! Tanja har jobbet som leder i barnehage i snart 20 år, og innehar en helt spesiell forståelse for hva ledelse innebærer. Det handler om handling OG følelser, ikke kun den ene. Raus ledelse er hennes firma, og alle burde fått seg en dose av hennes kunnskap. Dama er magi! Vi vil i tiden fremover samarbeide tett om fagdager, lederutvikling og andre spennende temaer.

Foto: Hilde Brevig